Short Entry



Assalamualaikum

Gais gais, im back ~~~ ok first of all i wanna sory sebab jarang update. and yeahh as you can see, aku tukar design blog aku. Simple yang teramat amat simple. Sejak beberapa hari ni aku asyik terfikir pasal blog. That is why la aku gagahkan diri edit, up entry. Suka tak suka tak? Ni pun tak habis siap. Lantak pi, nanti je aku repair. kalau buat sekarang memang tak tido la. Dah la esok kerja. Heol. 



Dan aku ada berita gembira, mungkin aku akan aktif balik berblogging seperti biasa. In sha allah. So kalau taknak bagi aku ni menghilang, baik request apa-apa yang boleh aku buat entry. for example, tuto freebies kpop. wait kpop? ye aku sekarang dah jadi seekor kpopers balik. plis jangan kecam. Dengan fangirling laa aku tak bosan. Ouh yeah aku nak tido dah ni. *act memang malas nak taip* bye anyeong

8 comments:

  1. happy blogging ya!

    Oh ya, sy ada buat GA. nak join? jom la jom la..hihi

    ReplyDelete
  2. Welcome back Leya.
    Awat mendiamkan diri? Busy study ke?
    ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak busy sangat pun. cuma itu laa sifat malas nak buka laptop

      Delete