New look again wey!

Gambar tiada kena mengena dengan entry. Mohon maaf. hahhhaha

Assalamualaikum Ya habibi

Tengok tajuk entry pun pasti korang dah tahu yang aku bertukar wajah lagi kan? Emm ada tak sesiapa kat sini asyik meluat tengok aku tukar design blog? Hahahhaha tuehbuche tuehbuche *minta maaf dalam bahasa cina* abaikan ejaan tuehbuche aku tuh. Aku memang selalu gatal tangan nak edit balik. 


Bagi aku design yang sebelum ni agak bosan dan rasa meluat tengok. Sory tiada screen capt sebab aku tahu tiada siapa yang nak tengok. Hahhahaa. Jadi aku tukar laa dari itam putih citer P.RAMLEE kepada warna warni macam cerita Dora the EXPLORER. Colorful gila blog aku kali ni. Terima kasih tak terhingga kepada wanaseoby sebab share link pasal border. Thanks again.


So apa pendapat korang tentang new look ni? Ada tak yang kurang? Macam tulisan susah baca ke? Tulisan kecik sangat ke? Blog ni over sangat ke? Pendapat anda semua saya terima. Hewhewhew.  Ouh ye, Jum sedekah dekat aku wey. Kasihani laa aku, nuffnang aku jumlah dia dah lama tak meningkat. Kasihan kan? Jum ringankan tangan. Mekasih. LOL.


Sesiapa yang nak req tuto ke freebies ke boleh req. Memandangkan esok aku free. Aku boleh up tuto nak kasi view page meningkat setelah sebulan hiatus. K laa gerak lu paper rojer. Hahhaha 


12 comments:

  1. untungnya pandai edit blog. haha sy selalunya 2 tahun sekali je tukar design blog sbb tak berapa pandai sgt. cantik blog :)

    ReplyDelete
  2. serioussslyyy cantik sangat2 :)
    awak boleh tahu apa nama font yang awak guna ni ye? nampak kemas dan cantik

    ReplyDelete
  3. demam citer korea tu jugk kee... hahahaha... lawanyaa.. alahai... nk lepa sini sat

    ReplyDelete
  4. Lawalahhhhhhhhh leyaaaaaaaa! Jelesnyaaaaa TvT Btw, cmne buat border garisan kat dlm ehhh? Boleh share tutonya? Huhuhu. Btw, lagu sedap sgt! >< Favvvvvv jugakkkkk! Hohoho

    ReplyDelete
  5. fuhh fuhh fuhhh cantiknya !! plus lagu anis suka ~~ thumbs up >.<

    ReplyDelete
  6. rajin giler leya! makin lawalah! thumb ups! #kipidap yo!

    ReplyDelete
  7. Cantik. KEmas dan tulisan senang baca bagi org rabun macam saya .. Hihi

    ReplyDelete
  8. Disebabkan terlalu comeeel kita klik nuff tanda kasih syg .. 😘

    ReplyDelete
  9. again and again jga lawa nye hehe

    ReplyDelete