Im back

Assalamualaikum




Hey bebeh,


Setelah sebulan aku tak buka blog yang makin usang lagi buruk. Setelah begitu lama aku menyepi selama sebulan dan keadaan krik krik di blog aku sangat lah membimbangkan *stop merepek leya*. Hahhahaha okey first question siapa rindu dengan bebelan aku yang tiada kena mengena dengan hidup dan mati boleh comment dibawah. Hahhaha


Okey aku dah blank tak tahu nak taip apa. Aku tahu mesti ada yang tertanya-tanya aku pi mana? Antara soalan femes.

  • Wey hang dah tak aktif berblogging lagi kah?
  • Awat hang lama tak nampak dekat dashboard?
  • Laptop hang rosak kah?
  • Hang study kah wey?
  • Hang dah kawin kah?
  • Hang jebat mana?
Ada beberapa manusia je yang tahu laptop aku mengalami penyakit (keyboard rosak) yang amat serius sehinggakan aku takdo mood nak berblogging lagi. Tapi tetiba pula laptop aku dah baik setelah beberapa minggu tak berusik jadi aku pun godek-godek laa blog ni.



Te..tiba pula... aku tertukar design. Hahahahah kenapa blog aku itam kenapa? kenapa? entah dari mana idea datang aku pun main hentam keromoh jelaa. saja tukar selera. Kebiasaanya aku tukar mengikut situasi hidup aku. Kalau aku rasa aku nak jadi comil aku buat blog ala-ala kawai. Kalau aku rasa aku nak simple,matang, serius ni laa jadinya.



Apa-apa pun blog aku masih lagi sedang dibaik pulih. Ouh ye, sesiapa yang tercari-cari mana navigate atau menu blog dekat bawah email yang dalam kotak author tuh ye. Kadang-kadang orang tak tahu mana aku letak. Nak jimat ruang laa katanya. Itu je kot nak update. Aku tak tahu bila lagi aku akan update, tak janji. mungkin 2minggu lagi. takpun next year.


Btw take care my followers, jaga mata, jaga hati, jaga iman.

8 comments:

  1. Blog leyaa tetap cantik guna kaler apa pun! hehee.

    ReplyDelete
  2. cantiknya design blog! apa2pun all the best in ur life :D

    ReplyDelete
  3. Cantik je blog dia.. =) Btw, welcome back!

    ReplyDelete