Pemenang Untuk Segmen Bersama Leya Yeolly

Assalamualaikum
 Yang dinanti-nantikan oleh semua peserta. Penat aku screen shot semua ni sebagai bukti. Hahahaha lul. Okey cer check no korang ada tak kat bawah ni. Nak tahu korang berada di tangga yang ke-berapa boleh check sini
   


  


  


  


   

Jadi ini laa pemenangnya. Yang di janji-janji kan. Aku akan edit blog 2 orang peserta bertuah. Ini dia  2 blogger yang bertuah 


Jadi sila hubungi aku dengan segera

email: alynabiha12@gmail.com
wechat: alyanabihahazmi
whatsapp: +60102516327



Tahniah untuk semua pemenang dan terima kasih untuk yang sertainya

20 comments:

  1. yeay menangg. no 10 di sini. kekek!!!!!!!!!

    ReplyDelete
  2. Alhamdulillah. No #29 kat sini. Korang jengah2 sini jugak yer :D

    ReplyDelete
  3. salam leya! tak dak rezeki huhu , idok ngape , tahniah hak menang edit blog :)! jugak hak masuk blog list ! :)

    ReplyDelete
  4. Alhamdulillah..thankyou leya!! Dapat free edit plak tu..beshh nya..hehehe ^_^
    ok nanti tira contact leya. Terima kasih sangat2 !!

    ReplyDelete
  5. Alhamdulillah~ Mira tersenarai di #32. Jemput datang semua!
    Mira | Malaysian | Korean beauty products review

    ReplyDelete
  6. No. 13 kat sini hehehe..Alhamdulillah.. :)

    ReplyDelete
  7. Tahniah kepada semua pemenan. Beeha no lima. Heheheee.

    ReplyDelete