Saya kembali dengan berwajah baru

Assalamualaikum


Hai chuoolsss. Wahh lama gila leya menghilang. Hhahahah kalau sesiapa yang rajin stalk leya *Perasan pemes* mungkin perasan yang leya private blog dalam beberapa hari ni. Lebih 3 hari wey. Ketandusan idea dan tiada mood nak edit.

****


Maka terhasil laa macam ni blog baru leya. Cadang nak tempah je full template dekat ecah. kekonon nak hadiahkan diri sendiri wajah baru blog *birthday i dah nak dekat wey* hikhik. Patuh hajat tidak kesampaian dimana saya tiada uang. Bulan ni leya memang sengkek gila. Duit yang ada pun perlu jimat untuk benda-benda yang lagi penting. Harap bos tak bagi gaji lambat. Huaaa. Muka sedih muka sedih. Selain dari tiada uang leya batalkan niat leya nak tempah full sebab leya ni suka tukar-tukar selera. Takut baru pakai sebulan dah tukar template lain. Eh panjang pula membebel nya.


****


Jadi leya tempah header je dekat ecah comel ni. Sesiapa yang nak header baru template baru boleh la tempah dekat ecah. Serius berpuas hati. Kejap je order tup tup dah siap. Memang best. Serius wey, tak tipu. Cantik dan cepat. Tak caya jum singgah blog Ecah
Ehh korang nak tanya pendapat laa. Kalau kita tukar Url Blog ada apa-apa kekurangan tak nanti. Leya ingat nak tukar Url Blog. 

13 comments:

  1. cutenya blog! ^_^ lama leya menghilang

    ReplyDelete
  2. Lawanyaaa. Pndai akak edit.. Goodjob!

    ReplyDelete
  3. tu la ada jugak perasan menghilangnye ... tup2 blog lawa kemain ^^

    ReplyDelete
  4. Yaaa .. kak yana hari2 bukak nak carik tutorial . Btw comel new look leya hehehe

    ReplyDelete
  5. Patut laaa nak singgah blog , tapi tak dapat.. Tukar gedign wooo.. sis leya, takut nanti kalau tukar url blog.. Tak kluar entry baru sis di dashboard blogger yg follow sis.. Melainkan kalau diaorg follow again sis boleh laa tahu sis ada update entry baru..

    ReplyDelete
  6. Ya Allah... Comelnye blog leya....

    ReplyDelete
  7. wahhh cantiknyaaaa design baru! header tu sumpah comel gila! well ecah kalau buat semua mmg lawa lawa belaka tak pernah tak lawa hehee. leyaa cemana buat kotak komen camni comel gilaaaaaaaaa tauu!!

    ReplyDelete
  8. Salam leya! Alhamdulillah tercapai dah kan nak wajah baru untul blog 2016

    ReplyDelete
  9. cantiikkkkk..comel.. nlog Leya tak pernah tak cantik tak comel. hehehe

    ReplyDelete