Hi 2016

Assalamualaikum


Selfie New Year


Selamat tahun baru korang. Alhamdulillah masih lagi diberi nafas untuk meneruskan hidup. So apa azam korang untuk tahun ni? Tahun-tahun yang lepas leya tak pernah nak berazam-azam, cuma tahun ni je leya nak mula berazam.


Azam tahun ni mudah je. Solat 5 waktu penuh. Jadi anak yang baik. Berlaku sopan dan menjadi seorang manusia yang sabar serta tabah.Pehh ayat. Hahahaha


Wahhh leya tengok dekat news feed, tahun baru semua design blog baru ehhh. Huaaaa!!! cemburunya. Cantik-cantik semuanya. Hashtag i jeles. Leya hanya mampu tukar background je. Buat masa ni belum ada masa nak edit-edit, update tuto semua tuh. Sibuk dengan kerja.


Tapi jangan risau, walaupun leya tak update entry leya masih aktif berjalan blog ke blog yang lain. Sekarang misi mengklik iklan nuffnang. Heheheh kalau korang rajin, klik laa ye iklan nuffnang leya. mekasih.




11 comments:

  1. hehe..Alhmdulillah azam dia..bagusnya ^_^

    ReplyDelete
  2. salam leya , semoga dipermudah segala urusan pada tahun ni :)

    ReplyDelete
  3. happy new year leya.
    ala blog ni dah mantop dah cun melecunn

    ReplyDelete
  4. happy new year...semoga cita2 nak kawin anak raja tu tercapai.tp bukan anak Raja'gopal' ya

    ReplyDelete
  5. Annyeong leyaaaaa! Hikkkk! 20 dah kita tahun niiii! Hahahahaha. Btw, comel pink semuanya >< Love love love tuuuu. Awwwww xp

    ReplyDelete
  6. Salam 2016 leyaaa. Yanie tag awak kt sini http://secondblogimpianacikyaanie.blogspot.my/2016/01/first-giveaway-by-encik-kidal.html :)

    ReplyDelete
  7. Happy new year, Leya! hehe lambat kak Lissa blogwalking. hahah apapun blog Leya still comel lagi! kalau tukar mesti makin comel kan. hehe All the best for new year, dear :D

    ReplyDelete
  8. Wahh....makin comel dik leya tau...hihi...selamat tahun 2016 dik leya...

    ReplyDelete