SAYA PASRAH

Assalamualaikum




*Crying emoji* tak tahu laa kenapa sedih. Leya dah mula bosan tengok wajah blog leya kali ni. Nak tukar tapi takde idea nak buat macam mana. Tuh sebab nak update entry pun malas. Dalam otak nak buat tema warna Hitam. Tapi rasa macam nak buat warna pink. Emm tah la nak. Kadang-kadang rasa give up dengan dunia blogger ni. Rasa macam nak bersara pun ada. Tapi nanti rindu. Emmm

Sejak dua menjak ni, emosi leya tak stabil. Sedih tanpa sebab. Hahahahah kadang-kadang rasa malas. Terok nau dah penyakit ku ini. Ni pun dah malas nak taip. Aduduh maka berakhir laa entri kali ni. Kbye.


Redha itu ikhlas. Pasrah itu menyerah



13 comments:

  1. salam leyaaa. amboi boi boi ayat kat bawah tu, just tenang kan diri dulu ok, nanti okey la tu. biasa perempuan angin monson dah datang le ttew

    ReplyDelete
    Replies
    1. wasalam kak. Hari ni dah stabil sikit. Hiihi

      Delete
  2. hahahah rasanya bukan angin monson *merujuk komen atas*
    tapi angin kentut terputus kut. hahahaha.
    okay sorry. jangan marah.
    btw tamau sedih-sedih. jom join sebab dah kena tag kan :p

    http://aqulalangit.blogspot.my/2015/12/pencarian-blog-terkemas-2015.html

    ReplyDelete
  3. alaaa.. tamaww sedih-sedih.. Dah comel blog Leya nii.. Kak Lissa suka. rasa soft ja bila masuk blog Leya :) Leya bawa calm down dulu.. slow-slow cari idea.. InShaaAllah nanti datang la idea tu mencurah-curah :D

    ReplyDelete
  4. blog kak leya dah comel kak leya! dont worry :)) yeah honestly, ina pun rasa tak de mood lately ni nak update blog, tak tahu kenapa :(

    ReplyDelete
  5. ni lah masalah leya ni comel sgt sampai blog comel pn xsedar hehehe. Dh dh lah tu sedihnyee. DH COMEL NI.hahaha.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehhe leya baru buat perubahan sikit. sifat bosan ni selalu je muncul. tuh tangan gatal nak edit. hihihi

      Delete
  6. Blog dik leya ni sentiasa comel secomel tuannya...

    ReplyDelete
  7. Blog ni mmg cntik dan teng bila melihatnya...tpi biasalah kan...kepuasan diri...gud luck ya..

    ReplyDelete