Jutaan Terima kasih

Assalamualaikum

Hello korang, morning morning morning. Serius ni paling awal leya pernah bangun. Hahahhaa selalunya lepas solat subuh terus tidur. Tapi hari ni tak. Tak boleh  nak tidur. Perasaan rindu kat blog tetibe. Rindu sebab dah design balik. kalau tak design balik, jangan harap i nak bangun pagi. *Jangan contohi sifat yang teruk ni*



Cantikkan art dekat atas ni? Sebenarnya dah dapat 4hari yang lepas. Baru hari ni nak update. Mianei (Soryy). Seriusly cantik sangat. Masa diambil buat art ni dalam 7jam. Lama tu weyy. Sakit tengkuk buat. Pape pun jutaan terima kasih Cik oren sebab buatkan. Suka hati saya bila tengok.


Jemput ke blog cik oren ye korang.

17 comments:

  1. cantik blog sis :D selamat pagi

    ReplyDelete
  2. cantik laa artwork tuu.. comel, macam Leya. ekeke

    Anyway.. comel laa blog Leyaa.. Kak Lissa is jeles you know. hahaha siesly lawaa dan comel T_T

    ReplyDelete
    Replies
    1. yang ni lagi simple dri yg dulu kan kak? hihih

      Delete
  3. Comel! Pandainya cik Oren lukis. :D

    ReplyDelete
  4. That girl really have some skill . I like Arts but I don't have that kind of skill to do this kind of detail . Speechless skejap :D haha - Syamsid Blog -

    ReplyDelete
  5. bende paling terkejut sekali bile masuk blog tetibe dah lain hahaa.

    ReplyDelete
  6. comel ^^ follow sini. Mind to followback? Btw, art tu cantik sangat ^^ visitback http://ruthdamanda.blogspot.com/

    ReplyDelete
  7. Comelnya dik Leya....sama macam blog adik yang sentiasa comel...

    ReplyDelete
  8. salam leya baru sehari akak tak on dah berubah semuanya

    ReplyDelete
  9. Huyyooooo! Makin lawa dah blog diaaaaaa. Tak pernah tak lawaaaaaa!

    ReplyDelete