Alhamdulillah, Menang Pencarian Blog Terkemas 2015

Assalamualaikum


Wah agak lama tak update entry. Hihihihi ingat semalam nak update entry. Tapi penat sangat. Semalam saje-saje je buka blog guna phone. Sebab malas nak buka laptop. Leya pun scroll laa kot kot ada entry yang menarik kan? Tetiba tengok kak om umumkan "Pencarian Blog Terkemas TOP 5" Leya pun nak tengok juga pemenang pemenangnya siapa.


Kut kut blog leya tersenarai ke kan. Hahahahah memang terkejut bila nampak gambar blog leya ada dalam entry kak om. Alhamdulillah. Gembira tak terkata. Well  memang gembira sangat sebab sepanjang leya bergelar blogger baru 2 kali menang segmen. Hahahhaha





Terima kasih kak om sebab menilai blog leya dengan baik. Terharu *kesat airmata*. Tahniah juga pada pemenang yang lain. Bagi yang tak menang, jangan sesedih. Teruskan usaha baik pulih blog awak. Banyak blog yang menyediakan tutorial untuk cantikkan blog.

Jum ringankan tangan klik klik nuffnang leya. Terima kasih XD



38 comments:

  1. Tahniah kak leya! Hahaha, mmg cntik design blog ni. Lembut je wrnanya

    ReplyDelete
  2. Tahniah. Blog kemas & cantik & cute =D

    ReplyDelete
  3. tahniahh kak leya!! dh agak akak menang. hehe

    ReplyDelete
  4. Tahniah leya !! mmg blog leya selayaknya menanggg . . . ^^ :D

    ReplyDelete
  5. Tahniah .. blog awk mmg layak ^^ tenang je colour :) tak nak tlg saya cantikkan blog jugak ke, mcm blog awk ? Ngeeee

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehhehehe. nanti saya buat kan tutorial awak ikut jee ehh. hewhewhew

      Delete
  6. U deserve it leya. Your blog really neat. And i really love ur blog. So tahniah sebab menang.

    ReplyDelete
  7. leya memang deserve sangat coz memang tenang aje blog leya... adore u ;)

    ReplyDelete
  8. tahniah sayang! you deserve it <3 Kipidappp leya.

    ReplyDelete
  9. You deserve it! :D Tahniahh leya hehe

    ReplyDelete
  10. tahniah leya.bleh x ajarkan buat comment reply bawah reader? hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. nanti kalau rajin saya buatkan tuto ye

      Delete
  11. tahniah, leyaa.. memang layak blog leya menang :D

    ReplyDelete
  12. wiwiwi congrats leyaaaa sbb mmg kemas gila pun uhuhuhuhuhu <3

    ReplyDelete
  13. Replies
    1. tak sehebat kak scya yang pandai vektorkan gambar. wuuuuu

      Delete
  14. tahniaaah. blog ni memang kemas, huda suka. btw da klik nuffnang awk balik ;)

    ReplyDelete