ZyraRoxx's Mini Giveaway: Buasir Otak the Komik

Assalamualaikum

{Klik banner cantik kat atas ni untuk Join}

Best kan kalau dapat barang free? Hahahahah
Masa leya tengah taip entry ni tetiba adik leya datang "Ehh apa kau buat ni kakak? wuuuu comil" dengan nada pelat dia kritik banner kat atas ni. leya diam sambil reply whatsapp kawan. "Kau lukis ke kakak?" "Tak laa, budak ni lukis" Tunjuk blog zyraroxx. Honestly, leya tertarik sangat dengan dekorasi blog zyra. Comil tahap max. Suka tengok. Hihihi. Penulisan dia pun tak membosankan. (serius ni bukan bodek atau rasuah kata). Kalau bab komik pula, leya pun suka baca komik. Lagi suka baca komik dari baca novel. Hahaahahah


Dengar kata komik dia dah diterbitkan. RM 30. Apa-apa pun tahniah. So kalau nak order boleh pm princeofnoob@gmail.com. Kalau nak cuba nasib untuk dapat komik free boleh laa join mini giveaway ni. Mana tahu rezeki korang. Tak rugi pun kalau mencuba kan? Hihihih 



11 comments:

  1. saya suka komik hehehe :D

    tolong view saja link ni
    http://visittopaid.com/?ref=70576

    ReplyDelete
  2. Salam singgah sini dik leya....semoga berjaya...

    ReplyDelete
  3. Gudluck semoga berjaya :)
    jom support our segmen : misi kembara si citam

    ReplyDelete
  4. untung leya boleh join...saya awal2 lagi dah tak memenuhi syarat...
    sob6..
    T_T

    ReplyDelete
  5. good luck good luck kak leya ;)) ina pun ada join tau hihieheh

    ReplyDelete