Tempahan Dibuka!

Assalamualaikum



Leya mengambil keputusan untuk ambil tempahan edit blog. Well, ramai yang tanya ada amik tempahan ke tidak. Leya ada juga fikir nak ambil tempahan.. tapi waktu tu belum sedia lagi. Now leya dah sedia nak buat bisnes kecil-kecilan. Eceh. Heheheh.


Daripada duduk rumah menjadi penganggur terhormat, ada baiknya leya mencari pendapatan sedikit buat beli askrim magnum. Ehhh Disebabkan leya baru nak buka tempahan leya nak buat promosi edit blog dengan harga RM10. Full package. Sehingga 6 dicember 2015. Lebih dari tarikh tuh mengikut harga asal balik ye. Ingin tahu lebih lanjut boleh klik SINI. Pembayaran melalui topup atau bank in


Terima kasih

Update: Order Closed

11 comments:

  1. Semoga berjaya dik.Best kalu reti edit2 ne..boleh dpt duit smpingan..hehehe

    ReplyDelete
  2. ni..adit ape,maksudnya semua ke?from zero ke,hihihi

    ReplyDelete
  3. salam...cantiknya blog..:) tuan punya blog pun cantik! :) syida follower #1076 di sini..:) semoga leya dimurahkan rezeki selalu.. :)

    ReplyDelete
  4. eh, eh...macam nak je..macam nak je...mahuuuuuu!

    ReplyDelete
  5. Semoga bisnes edit mengedit blog ni makin maju dan sentiasa di murahkan rezeki lagi dik LeyaLeya..

    ReplyDelete
  6. Semoga rezeki dlm dunia blog.. ^_^ .. mmg cute sngt.. hihi..
    #member clasher.. hahahaha

    ReplyDelete