Happy 1000 Followers!

Assalamualaikum

Hai, salam jumaat. Alhamdulillah blog leya dah cecah 1K followers.


*Eleh baru 1K dah kecoh* uhuk uhuk, deepnya ayat. Bukan sebab leya berblogging utuk kumpul followers. Bukan nak batak seperti orang yang selalu dok kotak-katik kan. Setiap orang ada alasan sendiri kenapa nak followers meningkat. Takkan nak 50orang followers je walaupun dah 5tahun berblogger kan? Korang nak ke? Taknak kan.. Well, korang akan rasa happy kan bila orang lain follow blog korang? Rasa macam ada juga yang follow untuk baca entry kau yang banyak merepek. just like me. Hehehe,


Jadi, terduduknya saya disini di hadapan screen laptop, berterima kasih kepada blogger yang still mengunjung blog yang tak seberapa ni. *baling bunga*. Terima kasih pada followers yang tak henti-henti bagi feedback di semua entry saya. Terharu (Crying emoji) *macam la ramai peminat* Hahahaha, alaaa sibuk je orang nak berdrama. Biau laa ehh.


Thanks uolls, ai terharu. 

27 comments:

  1. Salam jumaat dik...wahh....Alhamdulillah dan tahniah dik...ramai dah followers adik....hihi

    ReplyDelete
  2. tahniaaahh.. pencapaian tinggi tu ;D
    kak Lissa jauh lagi.. haha T_T

    ReplyDelete
    Replies
    1. eleh kak lissa, takde laa jauh mana. nanti capai ler juga tuh . hihihi

      Delete
  3. tahniah! aku ni dari 2011 gak 300 pun tak cecah huhu

    ReplyDelete
  4. Tahniah syg !!Mimi punya lgi 30 nak cecah 1k dh..Kena usha lebih lg ni..hehehe

    ReplyDelete
  5. leya..sis ni dah bertahun2 bloging. syok sendiri je sis ni. syok leya ramai follower :) tahniah

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehheheh sis sabo je laa. Nanti meriah letuw blog sis. Leya pun dulu SS juga. Entry leya lagi laa. Takde info menarik pun.

      Delete
  6. Tahniah..seronok kan, kak ana singgah malam ke sini Leya :)

    ReplyDelete
  7. peh peh piwit!
    congrats sistah! <3

    ReplyDelete
  8. Tahnianh leyaa... Om je entah bila nak cecah 1000, nak cecah 300 pun x tercecah lagi

    ReplyDelete