D6- Selfie Tercomey

Assalamualaikum

Hi, selamat malam. Ok kali ni buat entry seringkas yang boleh. *Taip laju-laju*. Teramat busy hari ni. cehh acah-acah busy. So dah hari ke-6 dah. SELFIE TERCOMEY. Maksud Ter-Comey dekat sini ialah TER(tidak sengajakan) comey. LOL.

So here my photo that tercomey laa sangat kan *Tangan di bahu mata juling mulut itik* LOL



Ekceli ada lagi comey tapi malas nak upload kang ada yang meluat muntah pelangi tengok gambar ai. 

Hahahahhaha mohon jangan kecam. 

Ok, ringkas kan entry kali ni. Hahahahha bye uolls. Genite

4 comments:

  1. Kita ada baju mcm tuuuu. Hi twinnn http://impianacikyaanie.blogspot.my/2015/11/benda-wajib-kena-bawak-travel.html

    ReplyDelete