D5- Siapakah BFF anda?

Assalamualaikum

Dah hari kelima dah, cepat je masa berlalu. So hari ni leya nak bagitahu siapa BFF leya. Leya ramai kawan. Terlalu ramai. Susah senang semua bersama, eh yeke bersama. Ke kawan selalu mengelak? Hahaha.

Nasib DO RE MI 

Geng kampung Durian. Eh? Hahahha

Geng Bas Sekolah



Yang tengah tu nama dia alyn, Geng selalu buat nakal masa form3. Cikgu ngajar dekat depan leya dengan dia dengar MP3. Alyn pula hari-hari bawa MP3 leya cas dekat rumah, esok bawa pi sekolah dengar lagu, Hahaha takkan lupa. Yang sebelah alyn pula, nama nya fafa. Baru kenal tahun lepas. Dia baik. Baik sangat. Kalau leya rasa down dan tersangat rasa down.. dia laa yang selalu bagi nasihat, bagi semangat. 



Time ni, pergi rumah orang kawin. Tempat duduk belakang 4orang duduk, nasib baik semua badan macam lidi. Takde laa sempit. Budak 2 Orang yang tengah tu, kawan leya masa leya di asrama. Boleh dikatakan rapat juga. Dia orang baik, tak sombong dan sangat happening. Serius. Asyik gelak je kalau duduk dengan dia orang. 


Hakak-hakak gangster

Well yang ni paling sayang, Siapa kat sekolah dulu ada geng-geng ni? Hahahahha bila ingat balik rasa kelakar kot. Hahahaha Nama Group leya ni 7A's. Disebabkan nama ahli semua Start daripada A, dan ada 7orang perempuan tuh yang bergelar 7A. hahahah

Tapi semua musnah *nyanyi lagu pelamin anganku musnah* yela musnah semua dah berpecah lepas habis sekolah ni, ada yang sambung belajar. yang nak kawin pun ada, yang kesana, yang ke laut. Bila laa dapat berkumpul macam dulu, lepak gelak-gelak. Main kejar-kejar.Waa rindu nak sekolah balik. Zaman sekolah laa paling best. Best sangat. Bila sekolah, sibuk nak habis sekolah. Bila dah habis sekolah. Sibuk nak sekolah. Ayoyoyo inadeh? Btw cer teka hakak yang mana dalam gambar beruniform sekolah tuh. Hahahahahh

2 comments:

  1. heee. rindu zaman sekolah bila tengok pict last tu :')
    best kan kalau ada bff yang sekepala.. buat criminal pun bekerjasama .. haha

    ReplyDelete
  2. semoga persahabatan korang kekal.

    ReplyDelete