7 Days Blog Challenge

Assalamualaikum


Asyumm, asyumm. ops sory leya selsema. kkekekke ~~

Hai korang sihat? kalau sihat bagus laa. heee. Okey hari ni leya tak nak post entry panjang-panjang. Leya nak lancarkan aktiviti blog "7 Days Blog Challenge". Saje je nak buat. Daripada blog ni senyap sunyi asyik entry yang kurang menarik. So leya pun terfikir nak buat cabaran blog. Mana la tahu ada yang tertarik nak baca entry leya kan. *Macam laa ada pembaca setia*  . 


So cabaran yang keberapa korang tak sabar nak baca. Heheheh nanti kan ye. bye

18 comments:

  1. hehehe takpe biar senang. kalau susah takut nanti tak sanggup nak buat

    ReplyDelete
  2. Selfie tercomey.. mcm xde je. Hehehe

    ReplyDelete
  3. nak tengok selfie tercomel pleaseeeee. hehe :P

    ReplyDelete
  4. heeeee.. nanti kak Lissa buat kalau ada masa ok :D

    ReplyDelete
  5. Okay, nanti kita pun nak buat jugak okay :)

    Sebab skarang busy sikit.. Nanti dah siap entry ajak kita tengok sekali tau.. hehe Nak TIRU. Kot2 boleh tiru msuk exam. eh ehh.. haha

    Btw, kalau free join ni jom http://lynk.my/YCut .. Tak rugi :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. okey uolls. nanti ai tengok. ehh eh. hihihi

      Delete
  6. nak tengok yang last sekali mesti comel ngat!

    ReplyDelete
  7. Menarik ni dik....teringin nak join lah...hihi

    ReplyDelete
  8. Replies
    1. Best ed. Jemput laaa join. Nanti sis baca post

      Delete
  9. macam nk buat....
    maciam malas....
    maciam jela.
    hihihiii
    thanks for sharing! <3

    ReplyDelete
  10. Replies
    1. Boleh je sis nak buat. Bila-bila pun boleh :)

      Delete