Senarai Peserta : SEGMEN JUM TINGKATKAN FOLLOWERS

Assalamualaikum

Ok, maka dengan ini berakhir laa SEGMEN JOM TINGKATKAN FOLLOWERS. Sebelum tuh, leya mohon korang baca entry ni sampai habis ye sebelum korang laksanakan syarat yang ke-8.


Nak diingatkan sekali lagi, segmen ni untuk meningkat followers, dimana korang harus follow semua blog peserta yang join. Lagipun korang dah setuju kan dengan syarat-syaratnya sebab korang pun dah join segmen ni. Kalau tak setuju buat apa join ye dak? Heheheh


Semua yang join ni ada 2 matlamat. Pertama tingkatkan jumlah pengikut. Kedua, menghabiskan masa dengan blogwalking dari satu blog ke blog lain. Leya pun taknak bebel panjang. Apa yang leya nak tekankan disini, Korang WAJIB follow blog peserta ye. Harap beri kerjasama. Kesian dekat orang lain, join segmen ni nak dapat untung. Korang pun nak untung kan? Kita sama-sama untung kalau jujur. Mudah kan? 


Lagi satu, yang ni penting. Leya beri cadangan sila letak FOLLOWERS WIDGET untuk sementara waktu ini sebab boleh baca sini KLIK SINI . Kalau taknak ikut cadangan leya jangan marah leya ehh kalau followers korang tak naik. 

Senarai Peserta : SEGMEN JUM TINGKATKAN FOLLOWERS















44. http://pipiemierul.blogspot.my/2015/10/segmen-jom-tingkatkan-followers.html
45. http://nurfarhanadotcom.blogspot.my/2015/10/segmen-jom-tingkatkan-followers-by-leya.html


46. http://www.papaglamz.com/2015/10/segmen-jom-tingkatkan-followers.html
47. http://citirahayu.blogspot.my/2015/10/segmen-jom-tingkatkan-followers.html
48. http://yangbaik.blogspot.my/2015/10/segmen-jom-tingkatkan-followers.html
49. http://ummierna.blogspot.my/2015/10/segmen-jom-tingkatkan-followers.html
50. http://surayajafar.blogspot.my/2015/10/segmen-jom-tingkatkan-follower.html


51. http://sweethoneyzz.blogspot.my/2015/10/segmen-jom-tingkatkan-followers.html
52. http://panduanwanitabekerjadirumah.blogspot.my/2015/10/segmen-jom-tingkatkan-followers.html
53. http://fabulousdotmy.blogspot.my/2015/10/segmen-jom-tingkatkan-followers_28.html
54. http://naurahnawwarah.blogspot.com/2015/10/segmen-jom-tingkatkan-followers.html
55. http://www.sayidahnapisah.com/2015/10/segmen-jom-tingkatkan-followers.html


56. http://ciklapunyabelog.blogspot.my/2015/10/segmen-jom-tingkatkan-followers.html
57. http://umikasum.blogspot.my/2015/10/segmen-jom-tingkatkan-followers.html


Alhamdulillah, 57 orang yang menyertai segmen leya. Leya dah selesaikan tanggungjawab leya. Sekarang korang pula selesaikan tanggungjawab korang memenuhi syarat kelapan. Ingat, 

ANDA RAJIN, ANDA UNTUNG


Kalau ada yang leya tak followback blog korang,sila lapor diri dengan segera ehh. Dan sesiapa punya link takde dekat atas pun beritahu leya. Okey terima kasih. :)


p/s: Pastikan korang tinggalkan jejak dekat blog peserta lain ye. Happy BLOGWALKING. 

bye

28 comments:

  1. Hi Ucing Berada di No 17 Boleh Singgah 2.;)

    ReplyDelete
  2. No.1 invited readers only ...
    cam ner nk follow ?

    ReplyDelete
    Replies
    1. ouhh, dia private blog. nanti saya inform dekat dia bila dia dah open blog dia.

      Delete
  3. Ok nanti nak terjah sorang-sorang! Hehehh

    ReplyDelete
  4. Lissa tak join. tapi boleh blgwalking nii hehe ramaiii peserta tu :D

    ReplyDelete
  5. Terima kasih dari link no 48 :D

    ReplyDelete
  6. Baikkk naaa... Kita blogwalking harini separuh2... Harini kita BW 30 dulu.. nak siapkan assignment,. esok class ^_^

    ReplyDelete
  7. Alaa tak sempat nak join! Baru terbaca. Huhuuu.. Tapi boleh blogwalking kat blog2 yang tersenarai.. Hihiii..

    Salam perkenalan.
    http://anakcikgunawi.blogspot.my
    (^_^) Harap sudi follow my blog. TQ

    ReplyDelete
  8. No 10 singgah sini..
    jom eratkan ukwah sesama blogger (=
    masa utk blogwalking

    ReplyDelete
  9. Wahhh meriah. All da best semua... KTC nak blogwalking jugak lah... Btw, setuju bab followers widget tuu. Lagi mudah nak follow. Kalau button follow tuu tak pasti betul2 berfungsi atau tak :)

    - KTC -

    ReplyDelete
  10. yeah..hbs dh blogwalking semua peserta..

    ReplyDelete
  11. okeh! dah habis jenjalan...
    happy bw!

    ReplyDelete
  12. Fuhh... sya dah siap bw n follow peserta... haha...
    siok..dapat jenjalan cuci mata kat blog orang...weheeee...

    http://nurriffah-islam.blogspot.my/2015/10/segmen-jom-tingkatkan-followers.html

    ReplyDelete
  13. Alhamdulillah... dah tinggalkan jejak dan follow semua kawan-kawan blogger...
    tapi ada jugak yg x dpt bw... yg belom follow mamayu..
    nanti follow mamayu ek >>> http://lynk.my/AvB

    ReplyDelete
  14. Lailaiilaiii ,..... singgah lagi harini . hehee

    ReplyDelete