Blog wajah baru. Yuhuuuu~


Hai. apa yang yuhuu sangat tuh. hehehe actually, blog ni ada perubahan sikit. Tak ada ketara sangat. Just ubah background, ubah warna. Nampak lagi cerah kan blog ku ini? Hahahah So pada sesiapa yang tak tahu wajah blog lama boleh la laa tinjau-tinjau sikit gambar bawah ni.


 Maaf,  Gambar ni je yang ada, tak sempat nak screen capture melalui lappy. Sob sob


Kalau dulu temanya pink kalerr~~ kali ni tema warna warni. Guna warna pastel sikit. Actually leya ni mudah bosan, so kalau bosan je mula laa make over blog ni. Nak update tutorial, malas laa pula. Nak update freebies, takde mood nak mendoodle laa pula. Jadi leya pun mula la dengan hasrat nak ubah wajah blog ni sikit. Amecam comil tak wajah blog yang baru ni. hihihi. 

Till then.. bye bye and good night


4 comments:

  1. comel sangat.... akak jeles heheh

    ReplyDelete
  2. Comel la..Ni yg bersemangat nk tukaq template blog ni..Ahaha

    ReplyDelete
  3. @MimiKyumi: Wahh nak tukar template blog. tak sabar nak tengok

    ReplyDelete