Request Header (Free)

Hai. Happy Tuesday


Okey. Hari ini leya dengan berbesar hatinya nak buat freebies header PERCUMA untuk followers comey leya ni. "Suka tak suka tak suka tak" Kepada sesiapa yang tak tahu buat header dan teringin nak header nama sendiri boleh request. Tapi ada syarat. Mesti laa ada syarat kan. Syaratnya bukan susah pun. 


 Follow blog leyayeolly (Bagi sesiapa yang belum follow)

 Comment di bawah entry ini. Bagi alasan atau ulasan anda tentang entry ini.

 Tinggalkan url link blog anda. 

 Membuat header ini mengikut kreativiti leya sendiri dan mengambil masa. harap sabar menunggu ye. 

 Ini adalah contoh header yang leya buat. 



 Permintaan terhad. Maksud disini dengan alasan dan ulasan yang korang bagi leya akan buat pemilihan. So sesiapa yang nak req boleh req,, mana tahu nasib korang baik. Takpun kalau leya rajin leya akan buat semua tempahan. tapi tak janji tau. hikhikhik. 

Harap dapat sambutan 

Terima kasih, 


16 comments:

  1. http://impianacikyaanie.blogspot.my/ yanie nak sangat header awak buat hehe. sebab yanie nak header baru yayyyy

    ReplyDelete
  2. salam kenal..singgah ukhuwah..follow blog adik ye..kak PC suka kombinasi warna blog adik..entah..suka..suka..dan suka..
    baiknya hati adik sorang ni nak buat header ye..moga sentiasa success ye..

    ReplyDelete
  3. wahh... cntiknya... boleh buatkan header fara? tgn kite x kretip mcm awak
    http://mrsfara.blogspot.com/

    ReplyDelete
  4. morning leya... kak UV nak free header boleh tak.. tolong designkan.. blog kak UV asyik tukar2 aje header dia sbb x cantik huhu.. thanks in advance..

    ReplyDelete
  5. http://unguviolet10.blogspot.my/ ~ ni link kak UV.. buat aje yg cute2 janji ada perkataan Ungu Violet & story of my life.. klu boleh nk color purple sesuai dgn imej Kak UV Ungu Violet kan.. itu jer. .thanks dear

    ReplyDelete
  6. Hi Leya...nice one! so creative...keep going!nice work...hehe

    ReplyDelete
  7. Hye leya.. Selamat malam..:)
    Harap leya boleh buatkan header untuk blog #sayaniza..
    Kesiankan blog #sayaniza.. Xde 'Kepala' yg comel.. Hehe..
    http://www.sayaniza.com

    ReplyDelete
  8. hi leya... akk suka tulisan bercolour pada blog... "mrs fara Official Blog"
    ikot kreativiti leya pon ok jgk nk tmbh yg sesuai.. ;)

    ReplyDelete
  9. Salam singgah pagi dik...comel lah blog adik... warna dia lembut...

    ReplyDelete
  10. comelnya header leya kat sini. ;)
    nak minta buatkan, leya ok tak? :)

    ReplyDelete
  11. hi salam kenal. comel2 header awak. nanti kite nak jugak la :)

    http://ummierna.blogspot.my/ jemput singgah blog ye

    ReplyDelete