Req header part 1


Hai semua.

Hari ni leya nak publish entry pasal header free yang followers leya ada tempah. Maaf sangat-sangat sebab lambat buatkan header untuk korang. Masa tidak mengizinkan. Dua tiga hari ni leya sibuk sedikit. lagi satu leya pun asyik terfikir je header yang macam mana korang inginkan.


 kalau ada sikit cacat cela.. terus leya delete buat baru. Senang cerita KEHAUSAN IDEA nak buat header. Hahahaha takut ada yang kata kurang menarik header yang leya buat. Maaf laa ye kalau awak semua kurang berkenan.


http://i.imgur.com/sgE2ej6.png

http://i.imgur.com/prFZk1K.png

http://i.imgur.com/GopgKVD.png

http://i.imgur.com/ZKXe7Ns.png


Ini sahaja laa idea leya yg muncul di fikiran. Maaf sekali lagi kalau tak berjaya menggembirakan hati awak semua.

8 comments:

  1. cantiknya syg.... tq soo much ;)

    ReplyDelete
  2. leya... kak UV suka sgt2.. thank you very much... tp kak UV tak reti nak bg dia centre.. boleh tolong ajar kan tak

    ReplyDelete
  3. @UnguViolet Hai kak uv. sama-sama. kak UV boleh tengok tuto dekat sini http://www.lyssasecret.com/2011/10/tutorial-masukkan-header-ke-dalam-blog.html

    ReplyDelete