Welcome Back Leya !

Assalamualaikum sayang sayang sekalian

OMG, dah lama tak buka blog macam-macam berubah ehh. Dashboard tak macam seperti biasa. Aku pun dah tak tahu nak godek godek. Woahhh siap ada emoji uolls. Ni yang bertambah excited nak berblogging balik ni 😀 *emoji pertama*


Secara rasminya aku kembali balik. Ya ampun aku dah rasa setiap kali entry aku mesti cakap macam ni. Someone tolong sepak aku. Hahahhaha wei korang mianeiiii, sory sangat aku kalau nak udate entry tengok mood. k silap aku tipu sebenarnya aku tak hadap blog. Aku bukak lappy pun kekadang download variety show tengok kdrama tu je. Patuh blog biar bersarang then update entry ayat cam biasa "welcome back" "yeahh leya kembali" pale hotak dia tade ayat lain. Hahhaha SORY SORY SORY 😴


Alaaa lagipun aku serius tak tahu nak update pasal apa. Kang aku hapdate pasal kpop kang ada yang meluat. jadi mahu ngapain dong. Wei aku ada satu cerita bulan ni bulan last aku kerja, pasni duduk rumah tolong ibu. huhuhu. Kalau aku rajin aku buka balik tempahan edit blog ye. Kalau rajin.. so now aku nak citer pasal apa. k tade citer aku terpaksa citer pasal kaypop. HAHAHAH


COMILKAN DIA, NAMA DIA SEO JISOO

Okay sampai situ je citer kpop aku, ya allah leya kau dah meraban sangat dah ni, wei esok aku cuti weeee. Esok aku cadang nak blogwalking dekat blog korang. sila drop link dekat ruangan comment or shoutbox nanti senang nak follow. its already 12am, gtg anyeonggg see you tomorrow 👋