Review : TRAIN TO BUSAN (Korean Movie)


Summary 

Seok Woo, his estranged daughter, Soo An, and other passengers become trapped on a KTX train (high-speed train) heading from Seoul to Busan during a disastrous virus outbreak in South Korea.




Semalam aku dah tengok dah movie train to busan ni setelah mengambil masa berejam untuk download. Berbaloi tunggu sebab tak error. Lol. Back to topic, movie ni best. Kalau aku nak cerita kan panjang, jadi aku syorkan korang tengok dan nilai sendiri. Bagi aku movie ni boleh laa tahan best. Perasaan sedih tu serius memang ada. Sedih sebab hero mati. Sedih sebab hubungan kekeluargaan dia orang terputus, tak dapat hidup sama-sama. Yang aku pelik kenapa laa director ni matikan hero tuh, dah macam citer W Two World pula main mati-mati kan hero. Papepun, i bagi 5 star for this movie. 


Bagi sesiapa niat nak download movie ni, meh i ajar uolls, bagi sesiapa yang tak tahu cara nak mendownloadnya. Buka link yang aku dah sediakan dekat atas tadi tu. CTTO. Patuh ada keluar video kan? Right clik, Click Save as.. dan rename.. Nanti serta merta dia akan download.. Semoga berjaya..